Laiska töitänsä luettelee, mutta välillä se on ihan jees

Tänä kesänä olen pitänyt sapattivapaata dj-töistäni. Päivätyöni Pohjois-Karjalan ammattiopisto Joensuu palveluissa vakinaistettiin vuosi sitten, joten keikkahommia olen pyrkinyt muutenkin vähentämään. Tosin, syyskuussa jatkuu taas levyjen soittaminen.

Minä ja veljeni kesällä 2015.
Minä ja veljeni kesällä 2015.

Mitä olen sitten tehnyt?

Maarianvaaran kesäteatterissa toimin kesällä ns. ”some-tuottajana”. Tuotin pari videota ja vastasin kesän esityksen näkyvyydestä Facebookissa (maksettu mainonta) sekä Instagramissa, joka tosin hakee vielä parempia käytäntöjä.

 

Päivätöissä viimeisin tuotantoni oli tämmöinen video:

 

Duunasin minä kaverille sellaisen blogialustan ja kävin toimittamassa yhden haastattelunkin, harrastuksena:

 

Ja teinhän minä yhden verkkosivustonkin tuossa keväällä: http://ohjelmapaja.fi/lastenkulttuuri/

Ihmisellä täytyy olla harrastuksia, olen löytänyt hyvän sellaisen puulaakijalkapallosta. Meillä on aika hyvä posse koossa: https://www.facebook.com/KirvesperseetFC.

Ihan parasta syksyä Sinulle!

Ps. Kesällä vietin myös vähän aikaa studiossa. Tulossa on jotain, mutta siitä myöhemmin lisää!