Referenssejä lähiajoilta

Kun tekee työkseen juttuja, ei aina jaksa raportoida tekemisiään sen tarkemmin. Ajattelin tähän artikkeliin liittää muutamat lähiaikoina tuottamani duunit.

Työskentelen oppilaitoksessa, joten aikatauluni kulkee lukuvuoden rytmissä. Viime vuonna tuotin päivätöissä mm. paljon erilaisia videoita: Mainoksia, haastatteluja sekä jotain muuta ”sinnepäin”. Yleensä teen kaiken yksin, välillä mulla on ollut harjottelijoita mukana tekemässä juttuja.

Tässä muutama video sieltä:

Nettisivut

Päivätyöni lisäksi teen mm. nettisivuja. Viimeisin tuotokseni on Joensuun Monikulttuurisuusyhdistykselle internetsivujen tekninen toteutus. Ulkoasu on Vaganzan käsialaa: jomoni.fi

Maarianvaaran kesäteatteri

Vuosia jatkunut työskentely Maarianvaaran kesäteatterin sekä Maarianvaaran Ohjelmapajan kanssa jatkuu edelleen. Tänä kesänä vastasin lähinnä sosiaalisen median näkyvyydestä maksetun markkinoinnin osalta.

Jalkapallo ja koris

Harrastan jalkapalloa ja koripalloa salilla käynnin ohessa. Itärajan palloilijat ry:n toimintaa ollaan panostettu monella tapaa lähiaikoina. Olen ottanut välillä kameran mukaan treeneihin. Jutun fokus on kuitenkin, että pääsisi vaan pelaamaan säännöllisesti, 2-3 kertaa viikossa on varsin hyvin – aina ei siihen päästä. 🙂

Kuvia – klikkaa alla olevaa kuvaa.

Itärajan palloilijat kesäkuu 2016

Järkkäri

2016-07-15 10.37.07

NIIN ja tuossa keväällä suoritin järjestyksenvalvojan-kurssin. Satunnaisesti teen siis myös järkkähommia – tulot ohjaan jalkapalloseuramme toimintaan.

Jos tarvitset apua jossakin, voit ottaa yhteyttä: tussi.partanen@gmail.com

Tallenna

Tallenna